صفحه اول تماس با ما RSS قالب وبلاگ
متین ویزا - شینگن و ویزای کانادا
admin چهارشنبه 18 مرداد 1396

همه انسان های دنیا ، از هر قاره ، با هر نژاد ، رنگ ، دین و زبانی که ملیتی کانادایی ندارند ، برای ورود به کانادا مستلزم اخذ ویزای کاناداهستند . ویزایی که در 3 حالت ورود یکباره ، ورود چند باره و ورود نامحدود عرضه می گردد . در نوع اول و دوم که که معمولا برای اهداف کوتاه مدتی مانند گردش و سیاحت ، شرکت در سمیناری کوتاه مدت ، دیدار خانواده و انعقاد قراردادهای تجاری مناسب می باشد ، فرد می تواند تا در مدت زمان مشخص شده برای وی ( معمولا زیر 6 ماه ) به صورت قانونی در این کشور بماند . در حالت سوم که به « سوپرویزا » نیز معروف می باشد ، افرادی که اقوام درجه یک آن ها اقامت این کشور را دارند می توانند ویزای کانادا را اخذ نموده و در مدت زمان اعتبار روادیدشان که ممکن است تا 3 سال نیز رسیده و قابل تمدید نیز می باشد ، بارها و بارها این کشور را ترک و مجددا وارد شوند ، این در صورتیست که در 2 حالت قبلی ، محدودیت های سفت و سختی در این حیطه وجود دارد . مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا در هر 3 حالت فوق تقریبا یکی می باشد که در همه حالات ، مدارک و فرم های تقاضای ورود به خاک کانادا باید به طریقی جامع و مانع باشد تا دپارتمان تصمیم گیری اعطای ویزای کانادا متقاعد شوند که شما علاوه بر داشتن انگیزه و دارایی کافی برای حضور در کانادا ، کشور مذکور را قبل از انقضای ویزای کانادا خود ترک کرده و قصد ماندگاری ندارید . از مهمترین مدارک فوق الذکر برای اخذ ویزای کانادا ( توریستی ) نیز می توان به اصل پاسپورت ، ترجمه رسمی شناسنامه فرد متقاضی ، ترجمه رسمی سند ازدواج برای متاهلین ، فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزای کانادا ، فرم تکمیل شده اطلاعات خانوادگی ، ترجمه اسناد اموال منقول و مدارج شغلی ، پرینت گردش مالی ( علی الخصوص 1 فصل منتج به سفر) که مبین درآمد ماهیانه می باشد ، نامه تمکن مالی از مراجع ذیصلاح به زبان انگلیسی ، داشتن میزبانی در کانادا ( دعوتنامه ) و مدارکی که نسبت خویشاوندی میزبان و میهمان را مشخص کند ، اخذ بلیط رفت و برگشت و رضایت نامه محضری برای افرادی با سنی زیر سن قانونی نام برد . در مورد دلیل سفر و اخذ ویزای کانادا ، رعایت جزئیات و منطقی بودن عوامل مطرح شده بسیار حائز اهمیت می باشد ؛ به عنوان مثال با کلی گویی و ارائه دلایلی غیر قابل باور ، صلاحیت شما برای حضور به هم رساندن در این کشور رد می شود . فرد مذکور اگر با ویزای کانادا که با نام توریستی اخذ شده است ، نمی تواند به تحصیل و یا کار در این کشور بپردازد و به محض اینکه عاملین حوزه اقامتی از نیت شخصی مبنی بر استقرار و اقامت دائمی مطلع شوند ، به سرعت وی را از کشور اخراج می نمایند . همانطور که ذکر شد ، برای ویزای کانادا و ورود به این کشور ، متقاعد کردن افسر مهاجرت به بازگشت شما به کشورتان حیاتیست ، از این روی ارائه شواهدی که وابستگی عاطفی و اقتصادی شما به وطنتان را نشان می دهد کافیست ، این ادله باید به حدی بزرگ باشد که بتوان به آن تکیه کرد و محکمه پسند باشد و به حدی کوچک باشد تا بتوان آن را باور کرد و غلو محسوب نشود ، به عنوان مثال حضور خانواده و فرزندان در ایران و یا قطعی مواجب به علت عدم حضور در سر کار موجب می شود تا مسئولین متقاعد شوند که شما قصد اقامت دائم در این کشور را ندارید .

ویزای شینگن

ویزای کانادا

× بستن تبلیغات