صفحه اول تماس با ما RSS قالب وبلاگ
متین ویزا - شینگن و ویزای کانادا
admin چهارشنبه 22 شهريور 1396
admin چهارشنبه 18 مرداد 1396

امروزه فاکتورهای گوناگونی برای ارزیابی کیفیت خدمات ارائه شده توسط افراد و سازمان های مختلف مورد بررسی قرار می گیرد . به عنوان مثال اگر تعمیر یک خودرو را نوعی عملی خدماتی در نظر بگیریم ، برای عده ای سرعت انجام کار و تحویل سریع خودرو حائز اهمیت می باشد ، برای شخص دیگری قیمت تمام شده ، گاهی قیمت و زمان برای ارباب رجوعی عاملی تعیین کننده نیست و فقط انجام کار اصولی با خروجی مطلوب مهم می باشد ، برای فرد چهارم نزدیکی تعمیر گاه به محل سکونت خود تعیین کننده می باشد و الی آخر . در مثال فوق ، هریک از مراجعین برای کار خود اولویتی را تعریف کرده و بیش از هر چیز خواستار تحقق آن می باشند . با تعمیم این اولویت ها در بهره مندی از خدمات و خرید کالا ، در می یابیم که یکی از فاکتورهای حائز اهمیت ضمانت انجام کار می باشد . به عنوان مثال در نمونه فوق ، تضمین کارکرد خوب خودرو از سوی تعمیرکار ، مهم ترین و اولین خواسته کارفرما از وی می باشد و این امر به حدی بدیهیست که در لیست اولویت ها قرار نمی گیرد . در زمینه های دیگر- همانند اخذ ویزای شینگن که قصد بررسی آن را داریم – نیز انجام تضمینی کار از نکات حائز اهمیت می باشد . افرادی که بواسطه دیگران ( اشخاص حقیقی و حقوقی ) قصد سفر به اروپا با ویزای شینگن را دارند ، به دنبال تضمینی محکم و انجام شدنی از سوی وکیل خود برای انجام کار می باشند . این تضمین از آن روی حائز اهمیت می باشد که موکل ، انتظار دارد که در ازای مبالغ پرداختی و زمان سپری شده ، پروسه دستیابی به ویزای شینگن وی به درستی پیش رفته و خللی در ادامه کار بوجود نیاید . عدم طولانی شدن زمان اعطای ویزای شینگن ، عدم افزایش هزینه ها ، عدم نقصان مدارک و … از حداقل توقعات متقاضیان از ضمانت کنندگان اخذویزای شینگن می باشد . کارشناسان اخذ ویزای شینگن نیز از سوی دیگر ، با اتکا به تجارب و آشنایی با روند اداری ( باید ها و نبایدها ) است که اقدام به دادن تعهد و تضمین به موکلان خود در این خصوص می نمایند . افراد فوق با پیگیری امور اداری و اجرایی ، تا جای ممکن از حضور و دخالت موکلان خود جلوگیری کرده و اسباب رضایت آن ها را بدین واسطه فراهم می آورند . از دیگر مزایای بهره گیری از کمک های چنین افراد و مجموعه هایی ، پیمودن راحت مسیر سفر به کشورهای اروپایی می باشد که تجربه خود را در اختیار درخواست کنندگان قرار می دهند . وجود کارگزارانی در کشور مقصد نیز از دیگر کمک هاییست که مجموعه فوق الذکر به مسافران خود می دهد و سبب می شود تا در صورت بروز مشکل ، هم وطنی برای ادامه سرویس دهی در کشور فوق وجود داشته باشد .

ویزای شینگن

ویزای کانادا

admin چهارشنبه 18 مرداد 1396

خروج از کشور به دلایل فراوانی صورت می گیرد ، تفریح و سیاحت ، تحصیل ، کار ، معالجه و … که معمولا به جز مورد اول ، سایر دلایل زمان زیادی برای اقامت می طلبد . از این روست که کشور فرانسه ، ویزای شینگن خود را مخصوص افرادی قرار داده که اقامت کوتاه مدتی در این کشور دارند و مسلما در این مدت محدود هزینه های زیادی را صرف می کنند که به نفع دولت و ملت فرانسه می باشد . ویزای شینگن این کشور ، اجازه رسیدن به مرزهای فرانسه و پس از تائید صلاحیت فرد خارجی ، عبور از این محدوده می باشد که در قالب برچسب هایی هوشمند که تمامی اطلاعات مسافر ( اعم از مشخصات فردی ، مدت زمان اعتبار و هدف سفر) در آن درج شده است ، ارائه می گردد . برای اخذ ویزای شینگنفرانسه ، پر کردن تقاضا نامه و فرم های موجود در سایت سفارت این کشور در ایران ، قدم اول سفر می باشد . پس از تکمیل فرم و ارسال آن به ایمیل تعریف شده برای این امر ، سفارت مدارک موجود را بررسی و به متقاضیان ، وقت ملاقات می دهد . در روز مصاحبه ، متقاضیان اخذ ویزای شینگن فرانسه با به همراه داشتن شناسنامه و پاسپورت ، عکس پرسنلی ، گواهی معتبر بانکی ( مبنی بر تمکن مالی ) ، سند مالکیت ملک ، گواهی اشتغال در ایران ، بیمه نامه مسافرتی ، گواهی رزرو بلیط – هتل و کپی و ترجمه همه مدارک فوق به سفارت این کشور مراجعه می کنند . به دلیل ارائه توضیحات در مورد جزئیات هریک از مدارک فوق در مقالات مرتبط ، از توضیح تکراری می پرهیزیم ، با این حال لازم به ذکر است که حسن بیمه مسافرتی ، پرداخت هزینه های احتمالی پزشکی در محدوده شینگن و بازگرداندن بیمار به کشورش تحت مراقبت های ویژه می باشد که در اروپا ، علی الخصوص فرانسه ، این هزینه ها بسیار سرسام آور می باشد . همانطور که اشاره شد سفر به فرانسه در مدت زمان کم با گردش مالی بالا ، حالت ایده آل سفر خارجیان به این کشور ( از دید مردم فرانسه می باشد ) ، در نتیجه اخذ ویزای شینگن با عناوین دیگر ، ولی با همین خروجی نیز قابل قبول می باشد . به عنوان مثال دیدار اقوام و آشنایان که سبب می شود در ازای دعوتنامه میزبان و تقبل هزینه های سفر وی ، شرط تمکن مالی از روی دوش میهمان برداشته شود یا در سفر های تجاری ، ارائه برنامه کاری دقیق ، نامه ای تشریحی از مجموعه های طرف همکاری مبنی بر توجیه اقتصادی عمل و شرح ریز اقدامات از دیگر نیازمندی های اخذ ویزای شینگن فرانسه می باشد . حالت خاص دیگر اهدای شینگن نیز شرکت در مصاحبه تحصیلی ، کاری و یا ازدواج با یکی از شهروندان این کشور می باشد که در هر کدام ، وجود اسناد و مدارکی دال بر تقاضای میزبان برای حضور بهم رسانی در این کشور لازم می باشد .

ویزای شینگن

ویزای کانادا

admin چهارشنبه 18 مرداد 1396

همه انسان های دنیا ، از هر قاره ، با هر نژاد ، رنگ ، دین و زبانی که ملیتی کانادایی ندارند ، برای ورود به کانادا مستلزم اخذ ویزای کاناداهستند . ویزایی که در 3 حالت ورود یکباره ، ورود چند باره و ورود نامحدود عرضه می گردد . در نوع اول و دوم که که معمولا برای اهداف کوتاه مدتی مانند گردش و سیاحت ، شرکت در سمیناری کوتاه مدت ، دیدار خانواده و انعقاد قراردادهای تجاری مناسب می باشد ، فرد می تواند تا در مدت زمان مشخص شده برای وی ( معمولا زیر 6 ماه ) به صورت قانونی در این کشور بماند . در حالت سوم که به « سوپرویزا » نیز معروف می باشد ، افرادی که اقوام درجه یک آن ها اقامت این کشور را دارند می توانند ویزای کانادا را اخذ نموده و در مدت زمان اعتبار روادیدشان که ممکن است تا 3 سال نیز رسیده و قابل تمدید نیز می باشد ، بارها و بارها این کشور را ترک و مجددا وارد شوند ، این در صورتیست که در 2 حالت قبلی ، محدودیت های سفت و سختی در این حیطه وجود دارد . مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا در هر 3 حالت فوق تقریبا یکی می باشد که در همه حالات ، مدارک و فرم های تقاضای ورود به خاک کانادا باید به طریقی جامع و مانع باشد تا دپارتمان تصمیم گیری اعطای ویزای کانادا متقاعد شوند که شما علاوه بر داشتن انگیزه و دارایی کافی برای حضور در کانادا ، کشور مذکور را قبل از انقضای ویزای کانادا خود ترک کرده و قصد ماندگاری ندارید . از مهمترین مدارک فوق الذکر برای اخذ ویزای کانادا ( توریستی ) نیز می توان به اصل پاسپورت ، ترجمه رسمی شناسنامه فرد متقاضی ، ترجمه رسمی سند ازدواج برای متاهلین ، فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزای کانادا ، فرم تکمیل شده اطلاعات خانوادگی ، ترجمه اسناد اموال منقول و مدارج شغلی ، پرینت گردش مالی ( علی الخصوص 1 فصل منتج به سفر) که مبین درآمد ماهیانه می باشد ، نامه تمکن مالی از مراجع ذیصلاح به زبان انگلیسی ، داشتن میزبانی در کانادا ( دعوتنامه ) و مدارکی که نسبت خویشاوندی میزبان و میهمان را مشخص کند ، اخذ بلیط رفت و برگشت و رضایت نامه محضری برای افرادی با سنی زیر سن قانونی نام برد . در مورد دلیل سفر و اخذ ویزای کانادا ، رعایت جزئیات و منطقی بودن عوامل مطرح شده بسیار حائز اهمیت می باشد ؛ به عنوان مثال با کلی گویی و ارائه دلایلی غیر قابل باور ، صلاحیت شما برای حضور به هم رساندن در این کشور رد می شود . فرد مذکور اگر با ویزای کانادا که با نام توریستی اخذ شده است ، نمی تواند به تحصیل و یا کار در این کشور بپردازد و به محض اینکه عاملین حوزه اقامتی از نیت شخصی مبنی بر استقرار و اقامت دائمی مطلع شوند ، به سرعت وی را از کشور اخراج می نمایند . همانطور که ذکر شد ، برای ویزای کانادا و ورود به این کشور ، متقاعد کردن افسر مهاجرت به بازگشت شما به کشورتان حیاتیست ، از این روی ارائه شواهدی که وابستگی عاطفی و اقتصادی شما به وطنتان را نشان می دهد کافیست ، این ادله باید به حدی بزرگ باشد که بتوان به آن تکیه کرد و محکمه پسند باشد و به حدی کوچک باشد تا بتوان آن را باور کرد و غلو محسوب نشود ، به عنوان مثال حضور خانواده و فرزندان در ایران و یا قطعی مواجب به علت عدم حضور در سر کار موجب می شود تا مسئولین متقاعد شوند که شما قصد اقامت دائم در این کشور را ندارید .

ویزای شینگن

ویزای کانادا

× بستن تبلیغات